Søk i denne bloggen

lørdag 28. august 2010

Kino idag ?

Hva skal man finne på når man har frihelg ? Kino ? Ut å spise ? Eller kanskje begge deler :D Vanskelig å vite hva man skal se på kino. Her er alternativene:

The Expendables

En gruppe leiesoldater sendes til Sør-Amerika for å motarbeide en diktator. Med en rolleliste verden aldri har sett maken til! Ikke bare ser vi Stallone, Willis og Schwarzenegger for første gang i samme film. Med på laget er også Mickey Rourke (The Wrestler), kickboxing-eksperten Jason Statham (The Transporter), wushu-elsperten Jet Li (Warlords), det svenske muskelberget Dolph Lundberg (Rocky lV), tidligere NFL-stjerne Terry Crews (Gamer), tidligere tungvektsmester i ultimate fighting, UFC, Randi Couture samt wrestler-legenden 'Stunning' Steve Austin

(filmweb.no)

7.4/10 på IMDB.com

Artige at man har samlet alle de overdådige actionheltene i en og samme film.









Inception

Kriminaliteten har entret underbevisstheten. Verdifulle hemmeligheter kan stjeles fra folk mens de sover, og ingen gjør det bedre enn Dom Cobb. En siste jobb skal gi ham et normalt liv etter en omflakkende tilværelse på rømmen, men da må han klare det nesten umulige: "inception".

(filmweb.no)

9.1/10

Bare det at filmen har fått 9,1 på IMDB.com, gjør vel filmen verdt å se. Leonardo DiCaprio har vel aldri vært min yndlingsskuespiller, men etter å ha sett "Shutter island" ble jeg veldig positivt overasket. En utrolig spennede og til en vis grad lite forutsigbar thriller. Vel verdt å se.



Armadillo


Filmen som handler om danske soldater i "krig" i Afghanistan. Filmen har angivelig blitt veldig kontrovseriel i Danmark, og er blitt mye omtalt på grunn av sin ærlige framstilling av krigens natur. Kanskje ikke den perfekte filmen for en date. Denne filmen får noe vente tror jeg.


IMDB.com 8.5/10

















Ingen kommentarer: